Заедничка прес-конференција на премиерот, Зоран Заев и вршителот на должност помошник државен секретар за Европа и Евроазиски прашања на САД, Филип Рикер

Денеска, 02.07.2021 година (петок), со почеток во 16:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и вршителот на должност помошник државен секретар за Европа и Евроазиски прашања на САД, Филип Рикер ќе одржат заедничка прес-конференција.

Календар Влада: 
Friday, July 2, 2021 - 16:00 to 17:00