Прес-конференција на министерот за финансии Фатмир Бесими

На 13.7.2021 година ( вторник), со почеток во 13.00 часот,  министерот за финансии Фатмир Бесими, ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Tuesday, July 13, 2021 - 13:00 to 14:00