Прес-конференција на портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Душко Арсовски

Денеска, со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржи портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Душко Арсовски.

Календар Влада: 
Wednesday, July 21, 2021 - 12:00 to 13:00