Обраќање на претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев на промоцијата на Комплекс Планет

Денеска, од 11:00 часот меѓу селата Љубин и Арнакија, Општина Сарај, Скопје, премиерот Зоран Заев заедно со претседателот на Собранието на Република Северна Македонија Талат Џафери, претседателот на партијата Демократска унија за интеграција Али Ахмети, градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов, градоначалникот на Општина Сарај Блерим Беџети и инвеститорите Валдета Касапи, Самет Мислиу и Џемил Шабани, ќе се обрати по повод промоцијата на Комплексот Планет.

 

Календар Влада: 
Thursday, July 22, 2021 - 11:00 to 12:00