Потпишување на меморандуми и заедничка изјава за медиуми на премиерот Зоран Заев и заменик-претседателот на Фондацијата отворено општество Алекс Сорос

Денеска, 30 јули 2021 година (петок), со почеток во 10:00 часот, претседателот на Владата Зоран Заев и заменик-претседателот на Фондацијата отворено општество Алекс Сорос ќе дадат заедничка изјава за медиуми, на која ќе и претходат потпишувања на неколку меморандуми за соработка.
 

Календар Влада: 
Friday, July 30, 2021 - 10:00 to 11:00