Владата ќе ја одржи редовната 97-ма седница

Владата на Република Северна Македонија, вечерва, со почеток во 19:00 часот ќе ја одржи редовната 97-ма седница со повеќе точки на дневниот ред од својата програма за работа и од интерес на граѓаните.

За донесените одлуки и заклучоци од Владината седница, јавноста ќе биде известена преку соопштение веднаш штом ќе биде завршена.

Календар Влада: 
Saturday, August 7, 2021 - 19:00 to 20:00