Владата ќе ја одржи редовната 98-ма седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 9.8.2021 година (понеделник), со почеток во 17:00 часот ќе ја одржи редовната 98-ма седница со повеќе точки од интерес на граѓаните.

За донесените одлуки и заклучоци од Владината седница, јавноста ќе биде известена преку соопштение веднаш штом ќе биде завршена.

Календар Влада: 
Monday, August 9, 2021 - 17:00 to 18:00