Премиерот Заев ќе се обрати на настан по повод 20 години Единица за брзо распоредување

Денеска, 23.08.2021 година (понеделник), претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, ќе присуствува и ќе се обрати на настан по повод одбележувањето на јубилејот 20 години од формирањето на Единицата за брзо распоредување.

Календар Влада: 
Monday, August 23, 2021 - 10:00 to 11:00