Настан по повод годишнина на Агенцијата за национална безбедност

На 31 август 2021 (вторник), со почеток во 18:00 часот во Клубот на пратеници, започнува официјалниот свечен настан на кој ќе се обратат директорот на Агенцијата за национална безбедност Виктор Димовски, министерката за одбрана Радмила Шекеринска и министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.

Календар Влада: 
Вторник, Август 31, 2021 - 18:00 to 19:00