Прес-конференција на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа

Денеска, 01.09.2021 година (среда) со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа.

Календар Влада: 
Wednesday, September 1, 2021 - 12:00 to 13:00