Прес-конференција на претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и заменик-претседателот, Љупчо Николовски

Денеска, 03.09.2021 година (петок) со почеток во 11:30 часот, заедничка прес-конференција ќе одржат претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и заменикот на претседателот на Владата задолжен за борба против корупцијата и криминалот, одржлив развој и човечки ресурси, Љупчо Николовски.

Календар Влада: 
Friday, September 3, 2021 - 11:30 to 12:30