Премиерот Заев на увид на реконструкција на локален пат село Бојане, Општина Сарај

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, на 7.9.2021 година (вторник), со почеток од 10:00 часот, ќе присуствува на увид на реконструкција на локален пат во село Бојане, Општина Сарај.

Премиерот ќе го придружуваат и градоначалникот на Град Скопје Петре Шилегов и градоначалникот на Општина Сарај Блерим Беџети.
 

Календар Влада: 
Tuesday, September 7, 2021 - 10:00 to 11:00