Прес-конференција на портпаролот на Владата, Арсовски и директорот на ДЗС Симовски

Денеска, 14.09.2021 година (вторник) со почеток во 10:00 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролот на Владата на Република Северна Македонија, Душко Арсовски и директорот на Државниот завод за статистика, Апостол Симовски.

Календар Влада: 
Tuesday, September 14, 2021 - 10:00 to 11:00