Обраќање на премиерот Заев по повод одбележување на Јубилеј - 75 години од основањето на Сојузот на здруженијата на пензионерите

Ве известуваме дека денеска 20.09.2021 година (понеделник), од 11:00 часот, премиерот Зоран Заев заедно со министерката за труд и социјална политика, Јагода Шахпаска и претседателката на Сојузот на здруженија на пензионери на Македонија, Станка Трајкова ќе има обраќање по повод одбележување на Јубилеј - 75 години од основањето на Сојузот на здруженијата на пензионерите.

Календар Влада: 
Monday, September 20, 2021 - 11:00 to 12:00