Прес-конференција на портпаролот на Владата, Хоџа и претставник на ДЗС, Ѓоргиева

Ве известуваме дека денеска, 24.09.2021 година (петок) со почеток во 14:00 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролот на Владата, Муамет Хоџа и претставник на Државниот завод за статистика, Јасмина Ѓоргиева.

Календар Влада: 
Friday, September 24, 2021 - 14:00 to 15:00