Заедничка прес-конференција на премиерот Заев, МО Шекеринска и ЗМФ Ковачевски

На 25.09.2021 година, со почеток во 12:00 часот, во дворот на Министерството за одбрана, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, министерката за одбрана, Радмила Шекеринска и заменикот-министер за финансии Димитар Ковачевски ќе одржат заедничка прес-конференција.

Календар Влада: 
Saturday, September 25, 2021 - 12:00 to 13:00