Прес-конференција на министерката за култура Ирена Стефоска

Ве известуваме дека на 4.10.2021 година (понеделник), со почеток во 11:30 часот, министерката за култура Ирена Стефоска ќе одржи прес-конференција.

Тема на прес-конференцијата е објавувањето на Годишните конкурси за поддршка на проекти од национален интерес за 2022 година, на кои годинава за првпат ќе се аплицира по електронски пат.

 

Календар Влада: 
Monday, October 4, 2021 - 11:30 to 12:30