Прес-конференција на премиерот Заев и министерот Нуредини

Ве известуваме дека денеска, 04.10.2021 година (понеделник) со почеток во 10:00 часот, прес-конференција ќе одржат претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев и министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини.

Календар Влада: 
Понеделник, Октомври 4, 2021 - 10:00 to 11:00