Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши во 14:00 часот

Денеска 9.11.2021 година (вторник) со почеток во 14:00 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за економија Крешник Бектеши.

Календар Влада: 
Tuesday, November 9, 2021 - 14:00 to 15:00