Прес-конференција на министерот за транспорт и врски Благој Бочварски

Ве известуваме дека на 21.11.2021 година (недела) со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржи на министерот за транспорт и врски Благој Бочварски.

Календар Влада: 
Sunday, November 21, 2021 - 11:00 to 12:00