Владата ќе ја одржи 120-та седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 23.11.2021 година (вторник) ќе ја одржи 120-та редовна седница со која ќе претседава првиот заменик-претседател на Владата и министер за политички систем и односи меѓу заедниците Артан Груби.

За заклучоците и одлуките од денешната редовна Владина седница, којашто е предвидено да започне во 12:00 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.

Календар Влада: 
Вторник, Ноември 23, 2021 - 12:00 to 13:00