Прес-конференција на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски

Денеска, 26.11.2021 година (петок) со почеток во 12:30 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски.

Календар Влада: 
Friday, November 26, 2021 - 12:30 to 13:30