Изјава за медиуми на претседателот на Владата на Северна Македонија, Зоран Заев и претседателот на политичката партија Алтернатива, Африм Гаши

Ве известуваме дека денеска 05.12.2021 година (недела), во Клубот на пратеници претседателот на Владата на Северна Македонија, Зоран Заев и претседателот на политичката партија Алтернатива, Африм Гаши ќе дадат изјави за медиумите кои се предвидени во 13:00 часот.

 

Календар Влада: 
Sunday, December 5, 2021 - 13:00 to 14:00