Прес-конференција на директорот на Агенција за управување со одземен имот Фатон Асани и генералниот директор на „АД Славија“ Блаже Зафировски

Денеска, 20.12.2021 година (понеделник), со почеток во 14:30 часот, прес-конференција ќе одржат директорот на Агенција за управување со одземен имот Фатон Асани и генералниот директор на „АД Славија“ Блаже Зафировски.
 

Календар Влада: 
Monday, December 20, 2021 - 14:30 to 15:30