Прес-конференција на министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини

Денеска, 23.12.2021 година (четврток) со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржат министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и министерот за животна средина и просторно планирање Насер Нуредини.

Календар Влада: 
Thursday, December 23, 2021 - 12:00 to 13:00