Владата ќе ја одржи 131-та седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 30.12.2021 година (четврток) ќе ја одржи 131-та редовна седница.

За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидено да започне во 14:00 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.

Календар Влада: 
Thursday, December 30, 2021 - 14:00 to 15:00