Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши

Денеска 30.12.2021 година (четврток) со почеток во 16:30 часот, прес-конференција ќе одржи министерот за економија Крешник Бектеши.

Календар Влада: 
Thursday, December 30, 2021 - 16:30 to 17:30