Примопредавање на функцијата и кабинет помеѓу досегашниот премиер Зоран Заев и новоизбраниот премиер

Денеска, 17 јануари 2022 година (понеделник) со почеток во 09:00 часот во Владата на Република Северна Македонија ќе се случи примопредавање на функцијата и кабинет помеѓу досегашниот премиер Зоран Заев и новоизбраниот премиер.

Календар Влада: 
Monday, January 17, 2022 - 09:00 to 10:00