Владата ќе ја одржи втората седница

Владата на Република Северна Македонија денеска, 17.01.2022 година (понеделник), ќе ја одржи втората редовна седница.

За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидено да започне во 21:30 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.

Календар Влада: 
Monday, January 17, 2022 - 21:30 to 22:30