Владата ќе ја одржи четвртата седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 20.01.2022 година (четврток) ќе ја одржи четвртата редовна седница.

За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидено да започне во 17:00 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.

Календар Влада: 
Thursday, January 20, 2022 - 17:00 to 18:00