Владата ќе ја одржи седмата седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 26.1.2022 година (среда) ќе ја одржи седмата редовна седница.

За заклучоците и одлуките од седницата, којашто е предвидено да се одржи преку видеоконференциска врска со почеток во 16:30 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.

Календар Влада: 
Среда, Јануари 26, 2022 - 16:30 to 17:30