Прес-конференција на министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска и директорот на Агенцијата за вработување на РСМ, Беким Мурати

На 27.01.2022 година (четврток) со почеток во 12:00 часот, прес-конференција ќе одржат министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска и директорот на Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија, Беким Мурати.
 

Календар Влада: 
Thursday, January 27, 2022 - 12:00 to 13:00