Посета на премиерот Ковачевски на ООУ „Кире Гавриловски - Јане“ и СОУ „Мирче Ацев“ во Прилеп

Денеска, со почеток во 10:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски ќе го посети ООУ „Кире Гавриловски - Јане“ каде ќе изврши увид во реконструкцијата на училиштето, а потоа во новоотворената сала ќе го проследи подготвителниот натпревар за регионалниот турнир во одбојка. 
 

Календар Влада: 
Monday, January 31, 2022 - 10:00 to 11:00