13-та седница на Владата

Седницата се одржа на: 
10.02.2022 - 18:00
Соопштение за јавноста: 
Записник од седница: 
PDF icon Преземи (413.29 KB)
Точки на дневниот ред: 
Точка Наслов
1 Записник од Третата седница на Управувачкиот комитет за координација и управување во системот за управување со кризи, одржана на 8 февруари 2022 година
2 Прашања и предлози /13/