Прес-конференција на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа

Денеска, 2.3.2022 година (среда) со почеток во 15:00 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет

Календар Влада: 
Wednesday, March 2, 2022 - 15:00 to 16:00