Владата ќе ја одржи 25-тата седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 10.03.2022 година (четврток) ќе ја одржи 25-тата редовна седница.

За заклучоците и одлуките од седницата, којашто ќе се одржи преку видеоконференциска врска со почеток во 11:00 часот, јавноста ќе биде информирана со соопштение, веднаш по нејзиното завршување.

Календар Влада: 
Thursday, March 10, 2022 - 11:00 to 12:00