Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши

Денеска, на 11.03.2022 година (петок) со почеток во 11:00 часот, во Медија центарот на Владата на Република Северна Македонија, прес-конференција ќе одржи министерот за економија Крешник Бектеши.

Календар Влада: 
Friday, March 11, 2022 - 11:00 to 12:00