Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши и министерот за енергетика на Бугарија, Александар Николов

Денеска, 25.03.2022 година (петок) со почеток во 13:30 часот, прес-конференција ќе одржат министерот за економија, Крешник Бектеши и министерот за енергетика на Република Бугарија, Александар Николов.

Двајцата министри ќе одржат работен состанок со работната група во областа на енергетиката во рамки на Работната група за инфраструктура, транспорт и енергетика помеѓу Северна Македонија и Бугарија.

 

Календар Влада: 
Friday, March 25, 2022 - 13:30 to 14:30