Прес-конференција на ЗПВРСМ Маричиќ и Сојузната министерка за ЕУ и Устав на Република Австрија, Едштадлер

Денеска, 30.03.2022 година (среда) со почеток во 10:15 часот, прес-конференција ќе одржи заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Маричиќ и Сојузна министерка за ЕУ и Устав на Република Австрија, Едштадлер.

Календар Влада: 
Wednesday, March 30, 2022 - 10:15 to 11:15