Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши и генералниот директор на АД ЕСМ Васко Ковачевски

Денеска, 01.04.2022 година (петок) со почеток во 11:00 часот, прес-конференција ќе одржат министерот за економија Крешник Бектеши и генералниот директор на АД ЕСМ Васко Ковачевски.

Календар Влада: 
Friday, April 1, 2022 - 11:00 to 12:00