Изјава на премиерот Ковачевски при увид во реновираниот Оддел за онкологија на ЈЗУ Универзитетската клиника за детски болести

Денеска, 7 април 2022 година (четврток) во 10:00 часот, претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски заедно со првиот вицепремиер и министер за политички системи и односи меѓу заедниците, Артан Груби и министерот за здравство Беким Сали ќе го посетат реновираниот оддел за онкологија на ЈЗУ Универзитетската клиника за детски болести.

Календар Влада: 
Thursday, April 7, 2022 - 10:00 to 11:00