Прес-конференција на портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа

 Денеска, 13.4.2022 година (среда) со почеток во 14:30 часот, прес-конференција ќе одржат портпаролите на Владата, Душко Арсовски и Муамет Хоџа.

Календар Влада: 
Wednesday, April 13, 2022 - 14:30 to 15:30