Премиерот Ковачевски во посета на компанијата „Маркарт“

Денеска, 6 мај 2022 година во 12:30 часот, премиерот Димитар Ковачевски ќе ја посети германската компанија од автомобилската индустрија „Маркарт“.

Премиерот Ковачевски, заедно со раководството на „Маркарт“, како и со амбасадорката на Германија во земјава Анке Холштајн ќе направат обиколка на производните капацитети.

Календар Влада: 
Friday, May 6, 2022 - 12:30 to 13:30