Премиерот Ковачевски во посета и отворање на одделението за магнетна резонанца во Општата Болница во Прилеп

На 14 мај 2022 година (сабота) со почеток во 11:00 часот, премиерот Димитар Ковачевски придружен од министерот за здравство Беким Сали, ќе го посети и отвори одделението за магнетна резонанца во рамки на одделот за рентген во ЈЗУ Општа Болница со проширена дејност - Прилеп.

Календар Влада: 
Saturday, May 14, 2022 - 11:00 to 12:00