Премиерот Ковачевски ќе учествува на настан „Социо-политичко учество на младите”

На 16.5.2022 година (понеделник) со почеток во 11:15 часот, премиерот Димитар Ковачевски ќе се обрати и ќе учествува на панел дискусија со млади на настанот „Социо-политичко учество на младите”, организиран од Фондацијата за демократија „Вестминстер“ WFD.

Календар Влада: 
Понеделник, Мај 16, 2022 - 11:15 to 12:15