Работна средба на премиерот Димитар Ковачевски со премиерката Ана Брнабиќ

Во рамките на работната посета на Република Северна Македонија утре 18.05.2022 година (среда) во 09:00 часот, премиерката на Република Србија, Ана Брнабиќ ќе оствари официјална работна средба со премиерот Димитар Ковачевски во Владата на Република Северна Македонија.

Календар Влада: 
Wednesday, May 18, 2022 - 09:00 to 10:00