Премиерот Димитар Ковачевски учествува на Самитот МК2025

На 18.5.2022 година (среда) во 10:00 часот во хотел „Мериот“, премиерот Димитар Ковачевски заедно со премиерката на Србија, Ана Брнабиќ ќе учествуваат на Самитот во организација на „Македонија2025“.

Календар Влада: 
Wednesday, May 18, 2022 - 10:00 to 11:00