Прес-конференција на министерот за финансии, Фатмир Бесими

Денеска, 21.5.2022 година (сабота), со почеток во 12:00 часот во медија центарот на Владата, министерот за финансии, Фатмир Бесими ќе одржи прес-конференција.

Календар Влада: 
Saturday, May 21, 2022 - 12:00 to 13:00