Премиерот Ковачевски ќе се обрати на работилница за Национална стратегија за правата на лицата со попреченост

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Димитар Ковачевски, денеска, 28.06.2022 година (вторник) во 10:00 часот во хотелот „Холидеј Ин” ќе присуствува и ќе се обрати на Националната работилница за подготовка на „Национална стратегија за правата на лицата со попреченост”.

Календар Влада: 
Tuesday, June 28, 2022 - 10:00 to 11:00