Прес-конференција на министерот за економија Крешник Бектеши и генералниот директор на АД ЕСМ Васко Ковачевски

На 16.08.2022 (вторник) со почеток во 13:00 часот, прес-конференција ќе одржат министерот за економија Крешник Бектеши и генералниот директор на АД ЕСМ, Васко Ковачевски.

Акредитираните новинари ќе може да ја следат прес-конференцијата со физичко присуство во Прес-центарот на Владата.
 

Календар Влада: 
Tuesday, August 16, 2022 - 13:00 to 14:00